Kleurplaat Eenhoorn

Zoek je eenhoorn kleurplaten? Dan ben je hier op het juiste adres! Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan eenhoorn kleurplaten voor jong en oud, die je gratis kunt downloaden en uitprinten.

Kleurplaat Eenhoorn voor Volwassenen

Eenhoorn kleurplaten printen

De Eenhoorn of ook wel Unicorn is een mythische wezen, een fabeldier. Naast dat kinderen gek zijn op eenhoorns, kunnen volwassenen er ook geen genoeg van krijgen. En daarom vind je hier een eenhoorn kleurplaat voor jong en oud.

Een eenhoorn kan worden afgebeeld als paard of geitachtig wezen met vleugels, een geitensik en een hoorn op het hoofd waarmee het kan toveren. Ook kan de eenhoorn beschikken over verschillende kleuren of ‘tattoo’s’ als een zonnetje of bloem.

Eenhoorns wonen staan symbool voor zuiverheid en genade en kan alleen door een maagd worden gevangen. De hoorn kan vergiftigd water zuiver maken en zieken genezen. Vroeger werd de tand van de narwal (tandwalvis) verkocht als de hoorn van een eenhoorn.

Er zijn zelfs wetenschappers die beweren dat eenhoorns wel degelijk bestaan hebben en duizenden jaren naast de mens zou hebben geleefd.

Eenhoorn kleurplaten printen

Klik op een eenhoorn kleurplaat om deze te vergroten. Print de tekening uit via je eigen computer om de beste prints te krijgen. Sla de kleurplaat op en print deze op.

Er worden regelmatig nieuwe eenhoorn kleurplaten toegevoegd. Bekijk hier al onze dieren kleurplaten.

Dowload Alle 160+ Vegan Deelplaatjes In Eén Keer!

Meer bewustzijn verspreiden op social media. Vul je voornaam en e-mailadres in om het zip-bestandje te ontvangen.

Advertisment ad adsense adlogger