Kleurplaat PAW Patrol

Op zoek naar PAW Patrol kleurplaten? Zoek niet verder! Hieronder vind je PAW-TASTISCHE kleurplaten van de zes heldhaftige pups uit PAW Patrol.

Klik op een PAW Patrol kleurplaat en sla deze op om de hoogste kwaliteit print te krijgen.

PAW Patrol kleurplaat

PAW Patrol is onder kinderen bekend van tv. Het is een populaire Nick Jr. serie die gaat over zes heldhaftige pups die door de 10-jarige Ryder worden geleid. De pups worden de PAW patrol reddingshonden in training. Ze werken samen keihard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor PAW Patrol is geen klus te groot en geen pup te klein!

Iedere pup heeft een baan waar kinderen van dromen. Er is een brandweerman, politieagent en bouwvakker. Zodra zich problemen voordoen in de baai, zijn Ryder en zijn hondjes er om te hulp te schieten en het dorp te redden. Zo is er Skye. Zij is nooit bang en vliegt het liefste met de vleugels in haar rugzak. Of Chase, een atletische Duitse herder die met zijn megafoon graag de leiding neemt over het groepje.

Print een kleurplaat van PAW Patrol vanaf je computer of latop om de hoogste kwaliteit te krijgen.

PAW Patrol karakters

Ryder
Een slimmerd die de leiding heeft over PAW Patrol. Hij rijdt op een quad, die hij ook als hovercraft kan gebruiken

Marshall
Een dalmatiër die alle brandweertaken op zich neemt, en daar altijd in slaagt ondanks zijn onhandigheid. Zijn wagen is een brandweerwagen of ziekenwagen.

Rubble
Het zesde lid van de PAW Patrol. Deze stoere buldog staat in voor alle bouw- en graafwerkzaamheden en is verzot op snowboarden en eten.

Chase
Deze Duitse herder voert alle politietaken binnen PAW Patrol uit. Hij is allergisch voor veren en katten wanneer hij zijn speurneus aan het werk zet.

Rocky
Een vrolijke puppy van gemengd ras. Hij weet alles van recyclen weet en is technisch sterk. Hij heeft een hekel aan water.

Zuma
Een bruine labrador die een prima duiker is. Zijn voertuig is een hovercraft die ook als een onderzeeboot kan functioneren.

Skye
Een lieve hond die het liefst van al met haar vleugels vliegt of in haar helikopter

Everest
Ijs of sneeuw, deze pup is klaar om te gaan! Maak kennis met de nieuwste PAW Patrol pup, Everest!

Advertisment ad adsense adlogger